Benefiet Kunstveiling voor De Nomaad

Nomaad_kunstveiling_uitnodigingEMAIL

 

Op zondag 25 juni 2017 organiseert Free Clinic een benefiet kunstveiling in Gallerij Verbeeck-Van Dyck t.v.v. De Nomaad 

Het bekende Antwerpse Veilinghuis Bernaerts leidt alles in goede banen en krijgt daarbij de steun van niemand minder dan Marcel Vanthilt.

Wanneer:   Zondag 25 juni 2017

14:00 expo, muziek, hapjes, drankje

15:00 veiling

EXPO: Donderdag 22, Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni van 14 tot 18 uur

Waar: Galerij Verbeeck-Van Dyck, Verbindingsdok-Westkaai 12, 2000 Antwerpen

Wat wordt geveild?  Meer dan 60 werken : litho’s, olie op doek, zeefdruk, foto’s, sjaals, beeldhouwwerk, houtskool, inkjet, acryl, etc…

De volledige catalogus vind je hier:

Wie: A. Van den Heuvel, Achiel Van Sassenbrouck, Albert Van Dyck, Axel Daeseleire, Alméry Lobel-Riche, Ans Wortel, Anthony. Brown, Brigitte Grade, Bruno Vekemans, Claudia Gianotten, Corneille, Daniel Humair, Dina Abele, Dries Vandenbroeck, Ed van Zanden, Elly de Jong, Els Martens, Fen De Villiers, François van de Wildebergh, Fred Bervoets, Frieda Van Dun, Guy Vandenbranden, Hannes Postma, Hans Op De Beeck, Herman Brood, Herman Selleslags, Hildebrandt, Jack Bachuys, Jacqueline de Jong, Jan Bezemer, Jan Montijn, Jan Voss, Jean Michel Meurice, Jef Diederen, Jef Wauters, Jerry Mangelschots, Joop Vegter, Joris Minne, Jozef Cals, Lei  Molin, Léon Philippet, Liseran, Louis Gans, Maria Helena Vieira da Silva, Marjolijn Juray, Martijn Ruyter, Michel Vaerewijck, Naïma Aouni, Paul Van Hoeydonck, Peter Vos, Pol Mara, Renaat Bosschaert, Riet Verhelst, Rik Poot, Rob van Koningsbruggen, Robbert Fortgens, Robin Vermeersch, Roger Van Akeleyen, Roland Topor , Shinkichi Tajiri, Steve Salo, Théo Tobiasse, Théophile Lybaert, Vic Gentils, Walter Nobbe, ,Wessel di Wesselli, Willy Tielemans, Yolanda Philippens …en… een vijftiental werken van onze gasten!